Transportable Griller

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Texas.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Texas.dk i skrivende stund 459 fans på deres side. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Texas.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og det koster kun 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Texas.dk nu

Internetbutikken MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. MoreLand.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra MoreLand.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

HaveMoebelland.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2434 kunder, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har HaveMoebelland.dk i skrivende stund 3 fans på deres side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra HaveMoebelland.dk efter kun 2-5 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 6000 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Vores produktlister præsenterer dig for varer til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Uanset om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer du kan købe til lave priser og helst med gratis fragt.