Transportbure til Hund

Kategorier:

Hjul til Clipper Cayman 4-7 transportbure.

449,00 kr.

Hjul til Clipper Cayman 1-3 transportbure.

119,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 705 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 641 5-stjernede anmeldelser. Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. I alt har 114 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Det er på Gilpa.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Gilpa.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Gilpa.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på hele 9,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1537 kunder, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 752 personer som er fans af deres side. 27 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og leveringen betaler du kun 35 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. De tilbyder desuden firmalevering, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 275 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 240 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

MyPets.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg MyPets.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Vores artikler præsenterer produkter til babyer og børn, men også til herrer og damer. Uanset om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde frem til gode varer som kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.