Transportkasser til Hunde

Kategorier:

Luxus trolley til større hunde

1.495,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. I alt har 114 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Du har på Gilpa.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Gilpa.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 37 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på hele 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1537 anmeldelser, hvoraf 1304 har givet den højeste karakter. Dogshop.dk har 752 fans på deres Facebook-side. I alt 27 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dogshop.dk efter kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. MyPets.dk har 5205 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

MyPets.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister præsenterer tilbud til børn, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter der kan købes til lave priser og ofte med gratis levering i Danmark.