Transporttasker til Hunde

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, hvoraf hele 641 personer har givet topkarakter. På Facebook har Gilpa.dk 3483 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 114 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 37 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1537 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1304 af disse har givet dem topkarakter. Dogshop.dk har i skrivende stund 752 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dogshop.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 35 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 275 kunder, hvoraf imponerende 240 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har MyPets.dk i skrivende stund 5205 fans på deres side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne viser produkter til juniorer, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter du kan købe til lave priser og gerne med fri fragt.