Trappesækkevogn

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Internetbutikken Inventarland.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 6500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Inventarland.dk en score på 9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 727 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 575 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Inventarland.dk 4301 fans på nuværende tidspunkt.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Inventarland.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover tilbyder Inventarland.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på Inventarland.dk leveret inden for 1-5 hverdage, og leveringen koster blot 149 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Inventarland.dk nu

Internetbutikken Engsig.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 15 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 13 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 509 personer som er fans af Engsig.dks Facebook-side. 5 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Det er på Engsig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har accepteret Engsig.dk på deres medlemsliste, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Engsig.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 58 kr. Hvis din ordretotal overstiger 937 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Engsig.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter indeholder tilbud til juniorer, samt til voksne. Om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt i Danmark.