Trehjulede cykler til børn

Kategorier:

Trehjulet cykel Winther sort

813,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 126 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 116 5-stjernede anmeldelser. MamaMilla.dks Facebook-side har i øjeblikket 14538 fans. 86 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 60 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

Netbutikken NatureBaby.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 8000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 859 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 748 personer har givet toprating. NatureBaby.dk har 21728 fans på deres Facebook-side. Her er der 147 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har accepteret NatureBaby.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 599 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 3725 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 3302 er 5-stjernede (det bedste). Legehjulet.dk har i skrivende stund 1163 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Du modtager dine varer fra Legehjulet.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster 28 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 995 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Produktlisterne viser produkter til børn, samt til damer og herrer. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde gode produkter du kan købe på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.