Trimmersnøre

Kategorier:

Trimmersnøre 3.0mm x 15m

59,00 kr.

Trimmersnøre 2.4mm 90m

169,00 kr.

Trimmersnøre 2.4mm 15m

59,00 kr.

Trimmersnøre 2.0mm 15m

49,00 kr.

Trimmersnøre 1.6mm 15m

29,00 kr.

Trimmersnøre 1.3mm 15m

25,00 kr.

Trimmersnøre 1.0mm 15m

24,00 kr.

Trimmersnøre

25,00 kr.

Trimmer line 2,0 mm 130m

179,00 kr.

4 mm Trimmersnøre i rulle

200,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 7169 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. Texas.dk har i skrivende stund 459 fans på deres Facebook-side. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har godkendt Texas.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Texas.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 7500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5148 tidligere kunder har lavet, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. På Facebook har MoreLand.dk 4033 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra MoreLand.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2434 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1970 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 3 mennesker som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Du har på HaveMoebelland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 50 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 6000 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores produktlister præsenterer tilbud til børn, og ligeledes også til voksne. Uanset om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.

Varerne der er vist i denne kategori er genereret af vores shopping-robot. Den har nemlig kigget et utal af produkter igennem for at finde de af dem der mest muligt relaterer sig til trimmersnøre, og som den derfor forestiller sig er mest relevante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den også inddraget søgninger, som den estimerer at andre mennesker sandsynligvis skriver i forbindelse med det, fx trimmersnøre 4 mm eller trimmersnøre 2.4 mm. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at liste de mest relevante varer.

Det ses også at andre er på udkig efter trimmersnøre 1 5 mm og trimmersnøre 3 mm, og trimmersnøre 1 6 mm. Denne viden har robot-søgeren også benyttet til, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne trimmersnøre 2 mm og trimmersnøre til bosch ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af søgerobotten på samme måde som søgeordene bosch trimmersnøre og oregon trimmersnøre. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de præsenterede varer, og at ét eller flere af dem kunne bruges.