Tudselilje

Kategorier:

Tudselilje Taiwan Adbane - Tricyrtis hirta Taiwan Adbane

79,95 kr.

Tudselilje - Tricyrtis hirta

119,95 kr.

Tudselilje - Tricyrtis hirta

51,19 kr.

Tudselilje - Tricyrtis hirta

36,19 kr.

Tudselilje - Tricyrtis hirta

81,19 kr.

Tudselilje - Tricyrtis formosana

41,19 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6440 kundeanmeldelser, hvoraf 4860 har givet den højeste karakter. Plantetorvet.dk har i skrivende stund 17187 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Plantetorvet.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Plantetorvet.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Netbutikken Blomsterverden.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2413 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 2189 personer har givet toprating. På Facebook har Blomsterverden.dk i skrivende stund 2866 fans på deres side. Samlet set er der 21 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Blomsterverden.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Blomsterverden.dk efter blot 2-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter præsenterer dig for produkter til børn, men også til mænd og kvinder. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.