Tyggeben til Hunde

Kategorier:

Tørret oksehoved hud, hård hundesnack, ca. 70 cm

44,95 kr.

Tørret oksehoved hud, hård hundesnack, 35 cm

22,00 kr.

ZiwiPeak Good Dog tyggeben (hjorte skank)

59,00 kr.

Tyggeben i super gummi

60,00 kr.

Tyggeben af Trærod til hunde

69,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 641 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 3483 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Gilpa.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 37 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1537 kunder, hvoraf 1304 har givet den højeste karakter. På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. 27 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Dogshop.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Dogshop.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 35 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4500 varer hos dem.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 275 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 240 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg MyPets.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter indeholder tilbud til babyer og børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.

Varerne der er fremvist i den her samling er fundet frem af vores interne søgemaskine. Den har nemlig ledt en stor mængde produkter igennem for at finde dem der relaterer sig mest til tyggeben til hunde, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Udover din søgetekst har den desuden inddraget søgefraser, som den estimerer at andre formentlig skriver i sammenhæng med det, fx tyggeben til hunde fra kina eller tyggeben til hunde med allergi. Det har den brugt som inspiration til, at kunne vise de tættest beslægtede varer.

Vi ser også at mennesker leder efter tyggeben til hundehvalpe og tyggeben til hunde tilbud, samt naturlige tyggeben til hunde. Denne viden har søgerobotten også benyttet til, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. I øvrigt kan det ses i data, at søgeordene billige tyggeben til hunde og sunde tyggeben til hunde er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeudtrykkene store tyggeben til hunde og bedste tyggeben til hunde. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de listede produkter, og at nogle af dem fangede din interesse.