Ukrudtsbrændere

Kategorier:

WB600 5i1 el-ukrudtsbrænder

399,00 kr.

Proff. Brændersæt med Lufthjul

699,00 kr.

Biolet Gasflaske 600ML

49,00 kr.

Biolet Gasbrænder Ergo

199,00 kr.

Biolet gasbrænder

149,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 7169 kunder, hvoraf imponerende 5884 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 459 fans. I alt 17 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Texas.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 5148 kundeanmeldelser, hvoraf hele 4294 personer har givet topkarakter. På Facebook har MoreLand.dk 4033 fans på nuværende tidspunkt.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra MoreLand.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2434 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1970 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har HaveMoebelland.dk 3 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

HaveMoebelland.dk tilbyder levering på kun 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 6000 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Vores produktoversigter indeholder tilbud til børn, og ligeledes også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter der kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.