Uplight lamper

Kategorier:

Uplight Væglampe/Loftlampe Alu - Pandul

12.121,00 kr.

Uplight Væglampe/Loftlampe - Pandul

12.121,00 kr.

Uplight Loftlampe/Pandul Hvid - Pandul

12.121,00 kr.

Pochette Up/Down Krom - Flos

2.190,00 kr.

Pochette Up/Down Hvid - Flos

1.700,00 kr.

Pochette Up/Down Grå - Flos

1.700,00 kr.

Pochette Up Krom - Flos

2.050,00 kr.

Pochette Up Hvid - Flos

1.665,00 kr.

Pochette Up Hvid - Flos

1.665,00 kr.

Pochette Up Grå - Flos

1.665,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Recessed Turnable 90° - Oligo

2.899,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Recessed Turnable 90° - Oligo

2.899,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Recessed Turnable 40° - Oligo

2.899,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Recessed Turnable 40° - Oligo

2.899,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Monted Turnable 90° - Oligo

3.199,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Monted Turnable 90° - Oligo

3.199,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Monted Turnable 40° - Oligo

3.199,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Monted Turnable 40° - Oligo

3.199,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Monted 90° - Oligo

2.699,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Monted 90° - Oligo

2.699,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Monted 40° - Oligo

2.699,00 kr.

Kelveen Loftlampe/Væglampe Monted 40° - Oligo

2.699,00 kr.

Benjamin Uplight Gulvlampe Støvet Rød - Frandsen

1.920,00 kr.

Benjamin Uplight Gulvlampe Støvet Rød - Frandsen

1.920,00 kr.

Benjamin Uplight Gulvlampe Sort - Frandsen

1.920,00 kr.

Benjamin Uplight Gulvlampe Sort - Frandsen

1.920,00 kr.

Benjamin Uplight Gulvlampe Grå - Frandsen

1.920,00 kr.

Benjamin Uplight Gulvlampe Grå - Frandsen

1.920,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

På Trustpilot har Luxlight.dk en score på hele 8,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 18 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 15 5-stjernede anmeldelser. Luxlight.dks Facebook-side har i øjeblikket 1864 fans. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Luxlight.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover får du hos Luxlight.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Hos Luxlight.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-4 hverdage, og du betaler blot 40 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1574 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1352 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 38692 personer som er fans af Lampemesteren.dks Facebook-side. I alt har 80 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Lampemesteren.dk, og det koster kun 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Netbutikken AndLight.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 840 tidligere kunder, hvoraf hele 720 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har AndLight.dk 11650 fans. Her er der 24 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 3,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. AndLight.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher AndLight.dk alle deres varer, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos AndLight.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 67 kunder, hvoraf imponerende 48 personer har givet dem den højeste karakter. Lamper.dks Facebook-side har i øjeblikket 369 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lamper.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har godkendt Lamper.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Lamper.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og du betaler blot 45 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 200 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Produktlisterne indeholder tilbud til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.