Vægtveste

Kategorier:

Titan Life 30 kg Vægtvest

1.399,00 kr.

Titan BOX Crossfit Vægtvest 30kg

1.399,00 kr.

Sklz Vægtvest Pro (Justerbar fra 0,5kg til 9kg)

1.299,00 kr.

Sklz Vægtvest (Justerbar fra 0,5kg til 4,5kg)

799,00 kr.

Kettler Vægtvest 10kg

397,00 kr.

cPro9 Pakketilbud Justerbar Vægtvest 30kg + Justerbare Ankelvægte 0 - 3kg

1.699,00 kr.

cPro9 Justerbar Vægtvest 30kg

1.499,00 kr.

cPro9 Justerbar Vægtvest 10kg

499,00 kr.

Aserve Vægtvest 1-5kg

448,00 kr.

Aserve Vægtvest 1-10kg

448,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 303 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Apuls.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 25412 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. I alt har 2139 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6901 tidligere kunder, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5082 fans. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister fremviser varer til piger og drenge, samt til herrer og damer. Om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode varer som kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.