Værkstedsborde

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 6500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 727 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 575 af dem har givet topkarakter. Inventarland.dks Facebook-side har i øjeblikket 4301 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. E-mærket har accepteret Inventarland.dk på deres medlemsliste, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Inventarland.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, og leveringen koster blot 149 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 15 anmeldelser, og dette er takket være hele 13 5-stjernede anmeldelser. Engsig.dks Facebook-side har i øjeblikket 509 fans. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. E-mærket har accepteret Engsig.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Hos Engsig.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 58 kr. Og for varer der er dyrere end 937 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Engsig.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer dig for tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Uanset om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.