Værkstedsskabe

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 727 anmeldelser, hvoraf hele 575 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 4301 mennesker som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har accepteret Inventarland.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos Inventarland.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra Inventarland.dk når der er gået 1-5 hverdage, og leveringen koster blot 149 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 509 personer som er fans af Engsig.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Engsig.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og fragten koster fra 58 kr. Og for varer der er dyrere end 937 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Engsig.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler præsenterer varer til børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.