Vævfyldere

Kategorier:

Jotun Filt- og Vævfylder Hvid 10 Liter

399,00 kr.

B&J Kombi 5 Filt- og vævfylder Hvid

469,00 kr.

Dyrup Filt & Vævfylder

399,00 kr.

PP Filt- og vævfylder

599,00 kr.

B&J Filt- og Vævfylder 721 - Hvid (udgået)

0,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1996 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1895 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 2607 personer som er fans af Malgodt.dks Facebook-side. Ud af disse er der 84 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Det er på Malgodt.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 90 dage.

Normalvis bliver ordrer på Malgodt.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

Internetbutikken DecoFarver.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 3500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 2470 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 2315 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 3420 personer som er fans af DecoFarver.dks Facebook-side. Samlet set er der 57 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Det er på DecoFarver.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover prismatcher DecoFarver.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 120 dage.

Du modtager din ordre fra DecoFarver.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 3500 produkter.

På Trustpilot har BNFarver.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 39 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 36 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 490 personer som er fans af BNFarver.dks Facebook-side. Samlet set er der 52 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt BNFarver.dk, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

BNFarver.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktlister præsenterer varer til babyer og børn, men også til voksne. Om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt.