Vævklæbere

Kategorier:

Jotun Filt- og Vævklæber Forstærket 5 Liter

139,00 kr.

Jotun Filt- og Vævklæber Forstærket 15 Liter

219,00 kr.

Jotun Filt- og Vævklæber Forstærket 1 Liter

49,00 kr.

Jotun Filt- og Vævklæber Forstærket

139,00 kr.

Jotun Filt- og Vævklæber 5 Liter

119,00 kr.

Jotun Filt- og Vævklæber 15 Liter

229,00 kr.

Jotun Filt- og Vævklæber

229,00 kr.

Diesco Allergivenlig Filt & Vævklæber

629,00 kr.

B&J Vådrumsklæber 5 Liter

339,00 kr.

B&J Vådrumsklæber 15 Liter

739,00 kr.

Dyrup Vævklæber

219,00 kr.

PP Vævklæber Forstærket

369,00 kr.

Diesco Clean Air - Allergivenlig Filt & Vævklæber, 16 kg

629,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Netbutikken Malgodt.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1500 varer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1996 kunder, og dette er takket være hele 1895 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 2607 fans. Samlet set der lige nu 84 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Malgodt.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Du modtager din ordre fra Malgodt.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 50 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3500 varer.

På Trustpilot har DecoFarver.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2470 anmeldelser, og dette er takket være hele 2315 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 3420 personer som er fans af DecoFarver.dks Facebook-side. 57 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på DecoFarver.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos DecoFarver.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 120 dage.

DecoFarver.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

Netbutikken BNFarver.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3500 varer.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 39 kunder, og dette er takket være hele 36 5-stjernede anmeldelser. BNFarver.dk har i skrivende stund 490 fans på deres Facebook-side. Her er der 52 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. BNFarver.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 59 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktoversigter viser produkter til juniorer, men også til herrer og damer. Hvad end du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer som kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.