Vævlim

Kategorier:

B&J 704 Vævlim 5 Liter

139,00 kr.

B&J 704 Vævlim 12 Liter

229,00 kr.

B&J 704 Vævlim 1 Liter

59,00 kr.

B&J 704 Vævlim

229,00 kr.

60 Liter B&J Vævlim

899,00 kr.

PP Filt- og vævlim

349,00 kr.

Easy-up - Vævlim 5L (Ca 20m2)

0,00 kr.

Easy-up - vævlim 1L (Ca 5m2)

0,00 kr.

B&J Vævlim 704-5 liter

179,00 kr.

B&J Vævlim 704

269,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Webshoppen Malgodt.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1996 kunder, hvor det er yderst imponerende at 1895 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 2607 personer som er fans af Malgodt.dks Facebook-side. 84 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Du har på Malgodt.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Malgodt.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3500 varer.

På Trustpilot har DecoFarver.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2470 anmeldelser, hvoraf hele 2315 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 3420 personer som er fans af DecoFarver.dks Facebook-side. 57 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på DecoFarver.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover er der hos DecoFarver.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 120 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra DecoFarver.dk efter kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har BNFarver.dk en score på 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 39 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 36 5-stjernede anmeldelser. BNFarver.dk har i skrivende stund 490 fans på deres Facebook-side. I alt har 52 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Du har på BNFarver.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra BNFarver.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 59 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Produktoversigterne indeholder varer til drenge og piger, men også til herrer og damer. Uanset om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde gode varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.

Varerne der er vist på den her side er udvalgt af vores produktrobot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet vævlim, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den desuden medtaget søgeudtryk, som den kan se at andre folk med stor sandsynlighed skriver i sammenhæng med det, fx vævlim tørretid og vævlim bauhaus. Det bruger den som ekstra information til, at fremvise de mest relaterede produkter.

Det er også tydeligt at mennesker eksempelvis søger efter vævlim silvan og vævlim harald nyborg, samt vævlim 212. Denne data har robot-søgeren ligeledes benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange varer. Desuden kan det i data ses, at søgningerne vævlim xl byg og vævlim til vådrum er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robot-søgeren nøjagtig som søgeordene vævlim jem og fix og vævlim tapet. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de fremviste varer, og at nogle af dem vækkede din interesse.