Vandbaner til børn

Kategorier:

AquaFlow vandbane SuperSet - EXIT Udendørsleg 020120

2.699,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 126 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 116 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har MamaMilla.dk 14538 fans. I alt har 86 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Du har på MamaMilla.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 60 dage.

MamaMilla.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MamaMilla.dk nu

Webshoppen NatureBaby.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 8000 varer.

På Trustpilot har NatureBaby.dk en score på hele 8,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 859 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 748 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har NatureBaby.dk 21728 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 147 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra NatureBaby.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 599 kr. i kurven, så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

Legehjulet.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 3725 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 3302 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Legehjulet.dk i skrivende stund 1163 fans på deres side. Samlet set er der 50 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos Legehjulet.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 90 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Legehjulet.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 28 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 995 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Produktoversigterne fremviser tilbud til babyer og børn, og samtidig også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde gode varer som kan købes til lave priser og helst med gratis fragt.