Vandtætte cykeltasker

Kategorier:

Ortlieb Back-Roller City cykeltasker 2 stk. - Sort

799,00 kr.

Ortlieb Back-Roller City cykeltasker 2 stk. - Rød

799,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 11000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 24460 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. I alt 396 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Cykelpartner.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvoraf hele 1901 personer har givet topkarakter. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på 8,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 175 kundeanmeldelser, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og leveringen koster blot 49 kr. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1560 kunder, hvor det er yderst imponerende at 1174 af disse har givet dem topkarakter. Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. 100 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores artikler viser varer til babyer og børn, og samtidig også til damer og herrer. Om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter du kan købe til lave priser og ofte med fri fragt i Danmark.