Vandtætte rygsække

Kategorier:

Vores anbefalede svømme-webshops

Watery.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 530 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 460 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 2582 personer som er fans af Watery.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 54 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Watery.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover har Watery.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Hos Watery.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 38 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Watery.dk nu

Vi guider dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Produktoversigterne fremviser tilbud til babyer og børn, samt til kvinder og mænd. Om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de gode varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis levering i Danmark.