Vandtætte Støvler

Kategorier:

The North Face - Mens Ultra XC GTX Støvler (Sort, 42.5)

974,25 kr.

The North Face - Mens Ultra XC GTX Støvler

974,25 kr.

HAIX - Brown Nepal Pro Støvler (45)

1.499,00 kr.

HAIX - Brown Nepal Pro Støvler (44)

1.499,00 kr.

HAIX - Brown Nepal Pro Støvler (43)

1.499,00 kr.

HAIX - Brown Nepal Pro Støvler (42)

1.499,00 kr.

HAIX - Brown Nepal Pro Støvler (41)

1.499,00 kr.

HAIX - Brown Nepal Pro Støvler (40)

1.499,00 kr.

HAIX - Brown Nepal Pro Støvler

1.499,00 kr.

ECCO - Biom Hike High Støvle (Sort, 41)

1.799,00 kr.

ECCO - Biom Hike High Støvle (Sort, 40)

1.799,00 kr.

ECCO - Biom Hike High Støvle (Brun, 42)

1.799,00 kr.

ECCO - Biom Hike High Støvle (Brun, 41)

1.799,00 kr.

ECCO - Biom Hike High Støvle (Brun, 40)

1.799,00 kr.

ECCO - Biom Hike High Støvle

1.799,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 10000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2053 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 1716 personer har givet toprating. Friluftsland.dk har i skrivende stund 59555 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Friluftsland.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 55 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

GrejFreak.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6290 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 5657 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 45588 fans. Ud af disse er der 475 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,4 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på GrejFreak.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

Netbutikken 55Nord.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 287 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 189 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 7052 personer som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 599 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 109 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 89 personer har givet topkarakter. OutdoorPro.dks Facebook-side har i øjeblikket 2529 fans. 46 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på OutdoorPro.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover får du hos OutdoorPro.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 2-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra OutdoorPro.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 30 kr. Hvis du bestiller for mere end 749 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides fremviser produkter til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.

Produkterne der fremvises på denne side er søgt frem af vores interne produktrobot. Den har nemlig ledt flere millioner af varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest til vandtætte støvler børn, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den derudover medtaget søgninger, som den vurderer at andre folk typisk skriver i relation til det, fx vandtætte støvler og vandtætte støvler dame. Det bruger den som ekstra viden til, at fremvise de mest relaterede varer.

Det kan også ses at andre folk eksempelvis søger efter vandtætte støvler til mænd og vandtætte støvler til kvinder, eller vandtætte støvler herre. Denne data har robot-søgeren også benyttet til, at navigere igennem de flere millioner af varer. Desuden kan det ses i data, at søgeudtrykkene vandtætte støvler mænd og vandtætte støvler til damer er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af søgerobotten på samme måde som søgefraserne vandtætte støvler til børn og vandtæt støvler. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, og at nogle af dem kunne bruges.