Vandtætte Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 5819 kundeanmeldelser, hvoraf 5035 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 62973 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher DitUr.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 99 dage.

Du modtager dine varer fra DitUr.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og for varer der er dyrere end 1000 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg DitUr.dk nu

Webshoppen GoldenTimes.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 9000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2984 anmeldelser, hvoraf hele 2644 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 3011 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på GoldenTimes.dk leveret inden for 3 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg GoldenTimes.dk nu

Webshoppen GuldsmedOestergaard.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 10000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2141 personer har givet topkarakter. GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover får du hos GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra GuldsmedOestergaard.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktoversigter fremviser varer til babyer og børn, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og ofte med fri fragt.