Varmepuder

Kategorier:

Beurer HK Comfort Varmepude

399,00 kr.

Beurer HK 48 Varmepude

599,00 kr.

Beurer HK 47 Varmepude To Go

799,00 kr.

Beurer HK 45 Varmepude

599,00 kr.

Beurer HK 44V Varmepude

499,00 kr.

Beurer HK 42 Varmepude

349,00 kr.

Beurer HK 25 Varmepude

399,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover har Apuls.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Hos Apuls.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. Bodylab.dk har i skrivende stund 106486 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 2139 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. Samlet set der lige nu 15 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Vores artikler præsenterer dig for produkter til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter du kan købe på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.

Produkterne der er vist i den her kategori er udvalgt af vores produktrobot. Den har ledt flere millioner af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet varmepuder, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den ligeledes inddraget søgeord, som den kan se at andre formentlig skriver i relation til det, fx varmepuder til hænder eller varmepuder matas. Den kan den benytte som inspiration til, at præsentere de mest aktuelle produkter.

Vi kan også se at mennesker søger efter eksempelvis varmepuder til mikroovn og varmepuder bilka, samt varmepuder med ris. Den her data har søgerobotten ligeledes brugt for, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt viser vores data, at søgefraserne varmepuder til øjne og varmepuder elgiganten ligeledes er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet taget med af søgerobotten nøjagtig som søgningerne varmepuder til handsker og varmepuder med kerner. Vi håber at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, og at nogle af dem fangede din interesse.