Venus Skrabere

Kategorier:

Gillette Venus Embrace Exrtra Smooth 4 Blades

149,00 kr.

Gillette Venus Breeze 4 Blades

79,00 kr.

Gillette Venus Extra Smooth Sensitive Barberskraber

115,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

Webshoppen NiceHair.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 14000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har NiceHair.dk en score på hele 9,4 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 37612 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 31933 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har NiceHair.dk i skrivende stund 225196 fans på deres side. I alt 4607 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

Du har på NiceHair.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra NiceHair.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg NiceHair.dk nu

Webshoppen Lookfoxy.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem er der flere end 300 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 6,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 43 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 14 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 608 personer som er fans af deres side. 10 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 3,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover tilbyder Lookfoxy.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lookfoxy.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Netbutikken Made4men.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,4 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6942 kunder, hvoraf hele 5800 er 5-stjernede (det bedste). Made4men.dks Facebook-side har i øjeblikket 6276 fans. 75 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Made4men.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Made4men.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste produkter fra de bedste online webshops. Vores produktlister præsenterer dig for varer til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt.