Verner Panton Moon lamper

Kategorier:

Moon Small Pendel Orange - Verpan

4.195,00 kr.

Moon Small Pendel Orange - Verpan

4.195,00 kr.

Moon Small Pendel Orange - Verpan

4.195,00 kr.

Moon Small Pendel Hvid - Verpan

4.195,00 kr.

Moon Small Pendel Hvid - Verpan

4.195,00 kr.

Moon Large Pendel White - Verpan

5.995,00 kr.

Moon Large Pendel White - Verpan

5.995,00 kr.

Moon Large Pendel White - Verpan

5.995,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 18 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 15 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 1864 personer som er fans af deres side. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Luxlight.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Luxlight.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Luxlight.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Luxlight.dk tilbyder levering på kun 1-4 hverdage, og den billigste leveringsform koster 40 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Netbutikken Lampemesteren.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 9000 varer.

På Trustpilot har Lampemesteren.dk en score på 9,5 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1574 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1352 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 38692 personer som er fans af Lampemesteren.dks Facebook-side. I alt har 80 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lampemesteren.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lampemesteren.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Internetbutikken AndLight.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 840 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 720 af disse har givet dem topkarakter. AndLight.dk har i skrivende stund 11650 fans på deres Facebook-side. 24 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 3,6 ud af 5.

Det er på AndLight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. AndLight.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra AndLight.dk efter kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Lamper.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 67 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 48 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 369 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Lamper.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 45 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 200 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores produktlister viser varer til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde gode varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt i Danmark.