Vildvin

Kategorier:

Vildvin - Parthenocissus quinquefolia var. engelmannii

118,69 kr.

Vildvin - Parthenocissus quinquefolia var. engelmannii

212,44 kr.

Vildvin - Parthenocissus quinquefolia var. engelmannii

373,75 kr.

Vildvin - Parthenocissus quinquefolia var. engelmannii

106,19 kr.

Vildvin - Parthenocissus quinquefolia var. engelmannii

312,44 kr.

Vildvin - Parthenocissus quinquefolia var. engelmannii

106,19 kr.

Vildvin - Parthenocissus quinquefolia var. engelmannii

74,94 kr.

Vildvin - Parthenocissus quinquefolia var. engelmannii

87,44 kr.

Vildvin - Parthenocissus quinquefolia var. engelmannii

287,44 kr.

Spansk Scilla Mix. 25 løg

49,95 kr.

Prærielilje, Blue Melody.

2,50 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

Plantetorvet.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6440 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 4860 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Plantetorvet.dk i skrivende stund 17187 fans på deres side.

Det er på Plantetorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Plantetorvet.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 2413 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2189 er 5-stjernede (det bedste). Blomsterverden.dk har 2866 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 21 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Blomsterverden.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Blomsterverden.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer varer til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde de bedste produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis levering i Danmark.

Produkterne der vises på denne side er genereret af vores interne produktrobot. Den har kigget et utal af varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der minder mest om søgeordet vildvin, og som robotten derfor vurderer er mest relevante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den desuden medregnet søgefraser, som den vurderer at andre mennesker sandsynligvis skriver i forbindelse med det, fx vildvin giftig eller vildvinen. Det kan den bruge som inspiration til, at vise de mest aktuelle produkter.

Det ses også at mennesker eksempelvis søger efter vildvin festival og vildvin plante, eller vildvinen charlotte weitze. Den her data har robotten ligeledes taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. Derudover kan det ses i data, at søgningerne vildvin plantning og vildvin pris ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robotten på samme måde som søgningerne vildvin parthenocissus og vildvin vinter. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at mindst ét af dem kan bruges.