Vippebræt

Kategorier:

Wobblesmart Justerbart Balancebræt Træ

397,00 kr.

Titan BOSU Ball

1.199,00 kr.

Titan Balance Board Balancebræt

138,00 kr.

Steppie Soft Top (Aflastningsmåtte)

499,00 kr.

Steppie Balancebræt

1.049,00 kr.

Kettler Balance Board Basic Balancebræt

207,00 kr.

cPro9 Balance Board Pro Balancebræt Træ

145,00 kr.

cPro9 Balance Board Balancebræt

149,00 kr.

Aserve Balance Board Balancebræt

199,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 303 kunder, hvoraf 296 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 3245 personer som er fans af Apuls.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Apuls.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 28136 anmeldelser, og dette er takket være hele 25412 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Bodylab.dk 106486 fans. Samlet set der lige nu 2139 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 6901 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. BilligSport24.dks Facebook-side har i øjeblikket 5082 fans. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. BilligSport24.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

Hos BilligSport24.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Vores produktlister fremviser tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til voksne. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde gode varer du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.

Varerne der er vist i den her kategori er fundet frem af vores interne søgemaskine. Den har kigget en stor mængde produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest muligt til vippebræt, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Foruden din søgetekst har den i øvrigt medtaget søgeord, som den kan se at andre folk ofte benytter i forbindelse med det, fx vippebræt øvelser eller vippebræt kontor. Den kan den benytte som ekstra information til, at vise de tættest beslægtede produkter.

Vi ser også at mennesker søger efter vippebræt bilka og vippebræt til kontor, eller vippebræt intersport. Denne data har robot-søgeren også brugt til, at finde vej igennem de ekstremt mange tilbud. Desuden kan det ses i data, at søgningerne vippebræt øvelser knæ og vippebræt til hunde er meget anvendte, og derfor er de også blevet medregnet af robotten på samme måde som søgefraserne vippebræt ankel og vippebræt knæ. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds de listede produkter, og at mindst ét af dem kunne bruges.