Wagner Sprøjtepistoler

Kategorier:

Wagner W950 FLEXiO Sprøjteanlæg

1.599,00 kr.

Wagner W590 FLEXiO Malersprøjte

1.299,00 kr.

Wagner W200 Sprøjtepistol

749,00 kr.

Wagner W100 Sprøjtepistol

679,00 kr.

Wagner Metalpistol HEA inkl. Dyseholder

1.199,00 kr.

Wagner Dyseholder HEA

249,00 kr.

Wagner Sprøjtepistol w180

918,00 kr.

Wagner Farvesprøjte W950

2.579,00 kr.

Wagner Farvesprøjte W890

2.242,00 kr.

Wagner Farvesprøjte W590

1.795,00 kr.

Wagner W200 Sprøjtepistol

789,00 kr.

Wagner W100 Sprøjtepistol

689,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Malgodt.dk en score på 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1996 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 1895 5-stjernede anmeldelser. Malgodt.dk har i skrivende stund 2607 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 84 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. E-mærket har accepteret Malgodt.dk på deres medlemsliste, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 90 dage.

Du modtager dine varer fra Malgodt.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 50 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3500 varer hos dem.

DecoFarver.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2470 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 2315 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har DecoFarver.dk i skrivende stund 3420 fans på deres side. Ud af disse er der 57 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du har på DecoFarver.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos DecoFarver.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 120 dage.

Normalvis bliver ordrer på DecoFarver.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg DecoFarver.dk nu

Netbutikken BNFarver.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 3500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 39 kunder, hvoraf imponerende 36 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har BNFarver.dk 490 fans på nuværende tidspunkt. 52 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 59 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Artiklerne præsenterer varer til piger og drenge, og ligeledes også til kvinder og mænd. Hvad end du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt i Danmark.