Xtreme cykeltøj

Kategorier:

XTreme X-Rapid - Cykeltrøje uden ærmer - Hvid

250,00 kr.

XTreme X-Rapid - Cykeltrøje med korte ærmer - Hvid

350,00 kr.

XTreme X-Rain - Cykeltrøje med korte ærmer - Sort/Neongul

500,00 kr.

XTreme X-Jens - Cykeltrøje med korte ærmer - Sort/Hvid

199,00 kr.

XTreme X-Jens - Cykeltrøje med korte ærmer - Rød/Sort

199,00 kr.

XTreme X-Fabian - Cykeltrøje med korte ærmer - Hvid/sort

200,00 kr.

Xtreme Elite Storm E-Vent - Vindtæt cykeltrøje - Sort

1.399,00 kr.

Cykeltrøje Xtreme X-Fun Hvid/Sort

199,00 kr.

Cykeltrøje Kortærmet Xtreme OTW Cykelpartner.dk

199,00 kr.

Northwave Extreme 3 Short Sleeve - Grå

649,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Cykelpartner.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 22028 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 41558 mennesker som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2505 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 2863 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 49 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 175 kundeanmeldelser, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). Pedalatleten.dks Facebook-side har i øjeblikket 392 fans. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 799 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1560 tidligere kunder, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). Cykelexperten.dks Facebook-side har i øjeblikket 14379 fans. 100 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Artiklerne præsenterer dig for produkter til juniorer, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter som kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.