Yakkay cykelhjelme

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 11000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

Cykler.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2505 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 1901 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykler.dk betale med kort. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på hele 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 175 kunder, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. Pedalatleten.dk har 392 fans på deres Facebook-side. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 100 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Vores produktlister viser produkter til piger og drenge, samt til damer og herrer. Om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde de gode varer som kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.