Yepp cykelstole

Kategorier:

Cykelstol Yepp Maxi Blå Tænk Testvinder Marts 2018

849,00 kr.

Cykelstol Yepp Maxi Easy Fit Sort - Bagagebærer Montering

899,00 kr.

Cykelstol Yepp Maxi Sort - Testvinder

849,00 kr.

Cykelstol Yepp Maxi Sort Tænk Testvinder Marts 2018

849,00 kr.

Cykelstol Yepp Maxi Sølv Tænk Testvinder Marts 2018

849,00 kr.

Cykelstol Yepp Maxi Turkis Tænk Testvinder Marts 2018

849,00 kr.

Ekstra beslag til Yepp Maxi cykelstol

249,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Maxi - Cykelstol med 5-punktssele - Blå

999,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Maxi - Cykelstol med 5-punktssele - Grå

879,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Maxi - Cykelstol med 5-punktssele - Hvid

999,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Maxi - Cykelstol med 5-punktssele - Orange

999,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Maxi - Cykelstol med 5-punktssele - Sort

879,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Mini - Cykelstol med 5-punktssele - Blå

785,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Mini - Cykelstol med 5-punktssele - Grå

699,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Mini - Cykelstol med 5-punktssele - Hvid

785,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Mini - Cykelstol med 5-punktssele - Orange

785,00 kr.

Thule Yepp Nexxt Mini - Cykelstol med 5-punktssele - Sort

679,00 kr.

Yepp - Fodstropper til Maxi og Mini Cykelstol - Sort

39,00 kr.

Yepp Maxi Barnestol, Blå

1.299,00 kr.

Yepp Maxi Barnestol, Hvid

1.299,00 kr.

Yepp Maxi Barnestol, Sort

1.099,00 kr.

Yepp Maxi Barnestol, Sølv

1.299,00 kr.

Yepp Maxi Barnestol, Turkis

1.299,00 kr.

Yepp Maxi Easyfit Barnestol, Sort

1.299,00 kr.

Yepp Nexxt Maxi Barnestol, Grå

1.399,00 kr.

Yepp Nexxt Maxi Barnestol, Sort

1.399,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 11000 produkter i deres varesortiment.

Cykelpartner.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 24460 tidligere kunder, og dette er takket være hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Cykelpartner.dks Facebook-side har i øjeblikket 41558 fans. Ud af disse er der 396 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover tilbyder Cykelpartner.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykelpartner.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Pedalatleten.dks Trustpilot-score ligger på 8,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 175 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 392 personer som er fans af deres side. I alt 12 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 799 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 4000 varer at vælge i mellem.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Cykelexperten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Produktoversigterne fremviser tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Hvad end du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer du kan købe på tilbud og helst med gratis levering.