Yogablokke

Kategorier:

Reebok Yoga Block Yogablok Blå

108,00 kr.

Gaiam Yogablok Storm Grey

149,00 kr.

Gaiam Yogablok Lilla

149,00 kr.

Gaiam Yogablok Grøn

149,00 kr.

Gaiam Kork Yogablok

149,00 kr.

Gaiam Durablock Yogablok Sort (Ekstra fast)

199,00 kr.

Gaiam Durablock Yogablok Blå (Ekstra fast)

199,00 kr.

cPro9 Yogablok Lilla

59,00 kr.

cPro9 Pakketilbud Yogamåtte + 2stk Kork Yogablokke

349,00 kr.

Adidas Yoga Block Foam Yogablok

147,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 303 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 296 personer har givet toprating. Lige nu er der 3245 personer som er fans af Apuls.dks Facebook-side. I alt 81 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover har Apuls.dk prisgaranti på alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 25412 5-stjernede anmeldelser. Bodylab.dks Facebook-side har i øjeblikket 106486 fans. Samlet set der lige nu 2139 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Bodylab.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BilligSport24.dk, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktoversigter viser varer til børn, men også til damer og herrer. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og helst med fri fragt i Danmark.

Varerne der er præsenteret i den her oversigt er søgt frem af vores shopping-robot. Den har kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at finde dem der minder mest om søgeordet yogablokke, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig medregnet søgeudtryk, som den kan se at andre folk ofte benytter i forbindelse med det, fx yoga blokke kork eller yogablokke tiger. Det bruger den som ekstra viden til, at vise de tættest beslægtede varer.

Det kan også ses at folk eksempelvis leder efter yogablokke netto og yogabloggen, og yogablokke tilbud. Den data har robotten også benyttet til, at navigere igennem de ekstremt mange tilbud. For øvrigt kan det ses i data, at søgeudtrykkene yogablokken action og yogablokke øvelser er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgeudtrykkene yogablokken decathlon og yogablokken kurk. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds med de listede varer, og at nogle af dem fangede din interesse.