Yogapøller

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 296 af dem har givet topkarakter. Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. 81 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Apuls.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 28136 kunder, hvoraf imponerende 25412 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. Samlet set der lige nu 2139 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Bodylab.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på BilligSport24.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Produktlisterne viser varer til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.