Zoolac til hunde

Kategorier:

ZooLac ProPaste, large, 32 ml

199,00 kr.

ZooLac ProPaste Xlarge, 60 ml

299,00 kr.

ZooLac Multi Paste, 60 ml

330,00 kr.

ZooLac Multi Paste, 32 ml

199,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 705 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 641 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 3483 personer som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. I alt har 114 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret Gilpa.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Gilpa.dk efter blot 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 37 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1537 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1304 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dogshop.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Hos Dogshop.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 275 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 240 personer har givet dem den højeste karakter. MyPets.dk har 5205 fans på deres Facebook-side.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

MyPets.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg MyPets.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores produktlister fremviser varer til drenge og piger, og ligeledes også til mænd og kvinder. Om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt.